Mobile Menu

Vajíčková polievka

Potrebujeme: 2 vajcia, 2PL múky, trochu masla, 1l vody, hydinový bujón, petržlenovú vňať, rasca, soľ

Postup: Z múky a masla pripravíme svetlú zápražku, primiešame pomletú rascu a zalejeme vodou. Pridáme rozdrvenú bujónovú kocku a varíme asi 10 minút. Vajcia rozmiešame v hrnčeku a postupne prilievame za stáleho pomalého miešania. Pridáme petržlenovú vňať a dosolíme podľa chuti.

1 Comment


    • ivet178
      Replay Cancel Replay
    • júl 21, 2010

    je to super polievocka

Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

*


2 + 9 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>