Skip to content
Nazjedenie.sk

  • Recepty
    • Predjedlá
    • Polievky
    • Hlavné jedlá
      • Mäso
        • Bravčové
        • Hovädzie
        • Hydina
      • Cestoviny
      • Ryby
      • Morské plody
      • Huby
      • Omáčky
    • Šaláty
    • Prílohy
    • Pochutiny
      • Dezerty a múčne jedlá
      • Slané pečivo a chuťovky
      • Nátierky a džemy
    • Sezónne recepty
      • Veľká noc
    • Nápoje
      • Káva
      • Čaj
      • Alko
      • Nealko
      • Miešané drinky
  • Magazín
    • Zdravie
      • Vitamíny
      • Minerály
      • Ovocie a zelenina
    • Zaujímavosti
    • Trojka z kuchyne
    • Pomocníci do kuchyne
    • Tradície na Slovensku
      • Jar
      • Leto
      • Jeseň
      • Zima
    • Bylinky a koreniny
    • Súťaže
  • Aktuality
    • Reportáže
    • Pozvánky
  • Partneri
  • Kontakt

2

Môžu sa vám páčiť aj tieto články:

Huspenina

24. februára 2011 admin
Čje

Foodbloger ČOJE odporúča, kde sa v Bratislave môžete dobre najesť

4. októbra 2021 Nazjedenie.sk

McDonald’s pozýva na burger aj bezlepkáčov

24. februára 2020 Nazjedenie.sk

Sládkova Limonáda prichádza na slovenský trh s novou príchuťou čiernej ríbezle

7. júla 2016 Nazjedenie.sk
Kačacie prsia očistíme, kožu narežeme a ochutíme soľou a korením. Opekáme ich na suchej panvici na strane s kožou, kým koža pustí tuk a mierne zhnedne. Potom mäso obrátime a ďalej opekáme. Keď získa zlatohnedú farbu, preložíme do zapekacej misy, posypeme natrhaným rozmarínom a pečieme v rúre vyhriatej na 200 °C asi 10 minút. Hotové kačacie prsia pokvapkáme pomarančovou šťavou, prikryjeme alobalom a necháme odpočinúť.

Pečená kačica s jablkami a slivkami

15. októbra 2021 Nazjedenie.sk

Citrónový perník

21. júla 2015 Dana Karabinošová

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Tipy na recepty

Rybacie filé s cesnakom
ReceptyRyby

Rybacie filé s cesnakom

Cibuľová polievka
PolievkyRecepty

Cibuľová polievka

ako pripraviť bryndzové halušky
Recepty

Bryndzové halušky

jablká
ČlánkyDezerty a múčne jedláMagazínOvocieRecepty

Rýchly jablkový koláč s polevou zo slaného karamelu

avokádová nátierka
NátierkyReceptyZelenina

Avokádová nátierka – chutná a rýchla, na raňajky i desiatu

Informácie publikované na portáli Nazjedenie.sk sú publikované v dobrej viere v ich pravdivosť a aktuálnosť a spravidla tak, ako je publikovali jednotliví autori. Vydavateľ nezodpovedá za úplnosť, aktuálnosť, správnosť a pravdivosť publikovaných informácií, hoci vždy bude prihliadať na vysokú obsahovú kvalitu. Z toho dôvodu si vydavateľ vyhradzuje právo odstrániť zo servera akékoľvek informácie alebo materiály, ktoré sú na serveri publikované, a to aj bez udania dôvodu. Použitie informácií z portálu Nazjedenie.sk je na vlastnú zodpovednosť. Vydavateľ nezodpovedá za akúkoľvek škodu alebo inú ujmu, ktorá by užívateľovi uvedených stránok mohla vzniknúť v dôsledku použitia publikovaných informácií. Vydavateľ  nezodpovedá za obsah internetových stránok tretích strán, na ktoré vedú zo servera Nazjedenie.sk odkazy.

Naši partneri a inzerenti

ISSN: 1338-3000

Inzercia

Redakcia Nazjedenie.sk

Za vecnú a obsahovú stránku zverejnených informácií v jednotlivých článkoch zodpovedajú ich autori.

Prevádzkovateľ portálu sa nemusí stotožňovať s názormi a myšlienkami prezentovanými v príspevkoch.

Copyright © 2025 Nazjedenie.sk. All rights reserved.
Theme: ColorMag Pro by ThemeGrill. Powered by WordPress.
Nazjedenie.sk
Spravovať súhlas
Na poskytovanie tých najlepších skúseností používame technológie, ako sú súbory cookie na ukladanie a/alebo prístup k informáciám o zariadení. Súhlas s týmito technológiami nám umožní spracovávať údaje, ako je správanie pri prehliadaní alebo jedinečné ID na tejto stránke. Nesúhlas alebo odvolanie súhlasu môže nepriaznivo ovplyvniť určité vlastnosti a funkcie.
Funkčné Vždy aktívny
Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť.
Predvoľby
Technické uloženie alebo prístup je potrebný na legitímny účel ukladania preferencií, ktoré si účastník alebo používateľ nepožaduje.
Štatistiky
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely. Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na anonymné štatistické účely. Bez predvolania, dobrovoľného plnenia zo strany vášho poskytovateľa internetových služieb alebo dodatočných záznamov od tretej strany, informácie uložené alebo získané len na tento účel sa zvyčajne nedajú použiť na vašu identifikáciu.
Marketing
Technické úložisko alebo prístup sú potrebné na vytvorenie používateľských profilov na odosielanie reklamy alebo sledovanie používateľa na webovej stránke alebo na viacerých webových stránkach na podobné marketingové účely.
Spravovať možnosti Správa služieb Spravovať {vendor_count} dodávateľov Prečítajte si viac o týchto účeloch
Zobraziť predvoľby
{title} {title} {title}