Lucia Halušková

User banner image
User avatar
  • Lucia Halušková

  • Články118

Posts

Bulgur – chutná príloha k čomukoľvek

Pozná to každý z nás. Dni, kedy presne nevieme, na čo máme chuť, no sme už prejedení všedných jedál. Ak

Balsamico a jablčný ocot- chutné a pritom zdravé súčasti šalátov

Pri príprave chutného zeleninového šalátu často používame rôzne dresingy či zálievky. Spolu s olivovým olejom je vínny ocot – Balsamico,

Chlorela: Zelená riasa plná zdravia

Po sviatkoch potrebuje každý organizmus očistu a detox. Vhodnou prírodnou formou je malá zelená riasa chlorela, ktorá má množstvo pozitív.

Prečo jesť morské riasy?

Už dávno v gastronómii neplatí, že všetko čo je exotické a nové, je zlé a nedá sa to chutne pripraviť. Morské

Bezkofeínová káva

Káva naša každodenná. Častokrát je práve ona tým, čo nás dokáže nakopnúť vo chvíľach, kedy už nevládzeme. Je našim verným

Neviete, čo na večeru? Skúste chutný baklažán!

Poznáte to. Po dlhom a náročnom dni v práci či v škole prídete domov hladní ako dvaja, ak nie traja vlci a stojíte pred

Fotenie jedál na sociálne siete

Žijeme v dobe, kde nám miesto kráľovskej autority panujú sociálne siete. Instagram, Facebook, Snapchat a rôzne ďalšie sa nám vkradli do života

Kvasenie ovocia a výroba alkoholu

Letná sezóna sa pomaly končí a v našich záhradách a sadoch je to preplnené plodmi a bohatou úrodou. Šikovné gazdinky už stihli čo-to pozavárať,

Kompost? Nie. Lekáreň!- využite burinu vo svoj prospech

Naša príroda nám odpradávna ponúka rôzne druhy bylín, ovocia a zeleniny. Častokrát však robíme chybu a to tú, že niektoré druhy burín

Pohánka: sýta, no pritom ľahká

Pohánka bola kedysi nazývaná aj potravinou „chudobných“, pretože tvorila základ jedálnička našich predkov. Okrem toho, že bola obľúbená v minulosti si