Site icon Nazjedenie.sk

Oslava Sv. Vavrinca – patróna kuchárov a cukrárov

Pod pojmom festival si už nemusíte predstaviť iba ten hudobný, letná sezóna totiž ponúka aj mnoho inak zameraných podujatí, akými sú napríklad aj populárne gastrofesty.
Ani na jednom z nich by nemali chýbať nielen profesionálni kuchári, ale aj všetci priatelia dobrého jedla, pitia a zábavy.

Pri príležitosti festivalu Kultúrne leto a hradné slávnosti Bratislava 2012 usporadúva Bratislavský klub kuchárov a cukrárov SZKC šiesty ročník gastronomického podujatia „Oslava Sv. Vavrinca – patróna kuchárov a cukrárov“.
V sobotu, 11. augusta 2012 vás v Bratislave na Hlavnom námestí čaká pestrý program, ktorý by bola škoda premárniť. Okrem slávnostného sprievodu kuchárov a cukrárov centrom Bratislavy a prezentácie jedál, ktorých degustátormi bude práve prítomná verejnosť, sa môžete tešiť aj na rôzne prekvapenia pripravované kuchármi svetoznámych firiem.
Súčasťou programu sú zároveň rôzne prezentácie, vďaka ktorým si rozšírite obzory v oblasti najnovších gastro trendov.

Príďte ochutnať grilované hydinové mäso, delikatesy pripravené z rýb, grilovanú zeleninu, strapačky a samozrejme aj neodolateľnú čokoládu a zákusky. Príďte sa pobaviť, ale zároveň aj poučiť. Kuchárske umenie má čo ponúknuť všetkým vekovým kategóriám a vy sa máte určite na čo tešiť.

Autor: Tina
Zdroj: www.szkc.sk
Foto: sxc.hu

Exit mobile version