Oh la la! Mousse au Chocolat
Mousse au Chocolat bude potom pre vás tým pravým potešením. Čokoládová
pochúťka vás milo prekvapí nielen svojou textúrou a chuťou pravého kakaa, ale aj
jednoduchou prípravou. Pohlaďte svoje zmysly špecialitou svetových rozmerov –
vyskúšajte čokoládový dezert Mousse au Chocolat.
Vplyv medzinárodnej kuchyne
Francúzi, ako odvekí milovníci dobrého jedla a vína,
vedia najlepšie ako potešiť aj tie najvyberanejšie
jazýčky. Mousse au Chocolat je toho pravým
dôkazom. Dr.Oetker sa týmto dezertom inšpiroval
a prináša lahodnú čokoládovú pochúťku bez
palmového tuku s obsahom 20% kakaa a 9%
čokoládových kúskov.
Nepotrebujete zapnúť ani sporák
Ak ste v kuchyni začiatočník alebo pečenie náročných
dezertov nie je vaša parketa, dezert Mousse au
Chocolat je to pravé pre vás. Na jeho prípravu
nepotrebujete žiadne zdĺhavé nákupy potravín či náročný výrobný proces. Stačí, ak obsah
balenia vyšľaháte s 0,15 l vychladeného mlieka, necháte stuhnúť 2 hodiny v chladničke
a dezert môžete podávať.
Tip na servírovanie
Mousse au Chocolat sa vďaka svojej nadýchanej konzistencii dá vyformovať do tvaru
kopčekov, ktoré môžete viaceré servírovať na keramickej doske alebo zvlášť na tanierikoch.
Pre lepší efekt to môžete navyše ozdobiť drobným ovocím alebo exotickou čerešňou
physalis. Spôsobov servírovania je niekoľko, záleží len na vašej fantázii.
Odporúčaná maloobchodná cena Mousse au Chocolat (50g): 0,79 – 0,89€