Nazjedenie.sk

Sladký moment od Dr.Oetker

Užite si svoju sladkú chvíľku ničnerobenia!

Každý z nás má počas dňa chvíľku, kedy potrebuje v pracovnom zhone a návale povinností krátku prestávku na sladké ničnerobenie. Času však nikdy nie je nazvyš, preto Dr.Oetker prináša všetkým milovníkom pudingov novú vylepšenú receptúru jedinečného pudingu do hrnčeka. Sladký moment je teraz ešte krémovejší, má vyšší obsah mlieka a vybrať si môžete hneď z dvoch obľúbených príchutí – čokoláda a vanilka. Zastavte sa a spravte si svoj Sladký moment vždy, keď budete mať chuť.

Ak hľadáte spôsob, ako si spríjemniť náročný deň, alebo neviete, čo si pripraviť na desiatu či olovrant, siahnite po vylepšenom pudingu do hrnčeka. Vrecúško Sladkého momentu je ako stvorené pre príjemnú chvíľku ničnerobenia. Vďaka novej receptúre si ho teraz môžete vychutnať ešte krémovejší a lahodnejší. Vyšší obsah mlieka zaručuje jeho plnú pudingovú chuť a hladkú krémovú konzistenciu. Teplý puding, ktorý sa vám rozplynie na jazyku, je praktický na každú príležitosť a oceníte ho tak v práci ako aj doma pred televíziou.

Jeho príprava je rýchla a mimoriadne jednoduchá. Stačí hrnček, 150 ml vriacej vody, ktorou zalejete prášok v hrnčeku, premiešate a sladká pochúťka je na svete. Maloobchodná odporúčaná cena je 0,59 EUR.

PUDING PREMIUM jahoda v74 out.ai


PR článok, Dr.Oetker

Exit mobile version