Nazjedenie.sk

Krásna a oslnivá kuchyňa aj predsieň

Minule sme vám poradili ako rýchlo a efektívne vytriediť nepotrebné veci z domácnosti. Teraz vám prezradíme ako si poradiť s neporiadkom a reorganizáciou predsiene a kuchyne.

Práve predsieň je miesto, ktoré by ste mali začať upratovať ako prvé. Predsieň si ľudia všimnú hneď keď vojdú k vám domov a ako sa hovorí: prvý dojem je dôležitý. Od predsiene sa očakáva, že bude jasná, svetlá a príjemná.

Keď máte na stojane navešaných veľa kabátov, na podlahe kopu topánok a ešte sem tam nejaká tá šatka či klobúk, vyzerá vaša predsieň preplnená a neútulná. Preto pozbierajte všetko, čo patrí do inej miestnosti, kabáty povešajte do skrine, topánky odložte do botníka a určite nezabudnite povysávať a pozmývať.

Usporiadanie predsiene

Udržiavať poriadok v kuchyni je veľmi dôležité. Prvým dôvodom je, že môžete variť praktickejšie a rýchlejšie v čistej a usporiadanej kuchyni a druhý je, že neuprataná kuchyňa je nebezpečná možno niekedy až nehygienická.

Upratanie kuchyne

Usporiadanie kuchynecleaning-268126_1920

Upratovanie je niekedy náročné, ale keď na to pôjdete systematicky a premyslíte si ho dopredu, určite bude vaša kuchyňa aj predsieň žiariť čistotou.

Ilustračné foto: pixabay.com

Exit mobile version