Site icon Nazjedenie.sk

Vyprážané rezne plnené hubami

Potrebujeme:
4 plátky kuracích pŕs po 100 g, 2 vajcia, soľ, mleté biele korenie, hladká múka, strúhanka na obalenie, olej na vyprážanie

Na plnku potrebujeme:
150 g čerstvých húb, 2vajcia, 1 lyžica masla, 1 menšia cibuľa, soľ, mleté biele korenie

Postup:
Na masle speníme nakrájanú cibuľu, pridáme plátky húb, osolíme, okoreníme a dusíme kým sa voda z húb z časti neodparí. Potom huby zalejeme rozšľahanými vajcami a urobíme hustejšiu hubovú praženicu. Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme a naplníme hubovou praženicou. Rezne preložíme a okraj uzavrieme špáradlami. Rezne obaľujeme v múke, v rozšľahaných vajciach a v strúhanke. V rozohriatom oleji vyprážame dozlatista a podávame so zemiakovým šalátom.

Ilustračné foto: sxc.hu

Exit mobile version