Nazjedenie.sk

Ideálny darček pod stromček? Odšťavovač!

Chémii vstup zakázaný: darujte pod stromček vitamíny v podobe štiav

“K Vianociam si želám, aby boli všetci zdraví.” Opakuje vaša babička alebo mamička každý rok podobné priania a nikdy z nej nedostanete nič konkrétneho? Skúste na ňu vyzrieť a zdravie celej rodine pod stromček naozaj nadeliť.

Najviac vitamínov nájdete v ovocí a zelenine, mnoho ľudí ale čerstvých plodov neje zďaleka toľko, koľko by bolo treba. Dôvody sú rôzne, ale existuje jednoduché riešenie. Vitamíny v podobe ovocných a zeleninových štiav totiž miluje každý. Ideálnym darčekom k Vianociam je preto odšťavovač.

Ako vybrať správny odšťavovač?

Existujú 4 základné typy odšťavovačov. Každý z nich sa hodí na prípravu iného typu štiav, vyniká inými výhodami a pochopiteľne tiež obmedzeniami. V prvej fáze rozhodovania sa preto zamerajte práve na toto rozdelenie.

Zamerajte sa na detaily, sú dôležité

Ak ste si zvolili typ odšťavovača, zostáva vybrať konkrétny model. Nezabudnite, že u odšťavovačov veľmi záleží na kvalite prístroja. Aby ste mohli odšťavovať každý deň, prístroj musí vydržať veľkú záťaž a časté rozoberanie. Sústreďte sa preto aj na dĺžku záruky  a dostupnosť servisu a náhradných dielov. Dôležitá je tiež hlasitosť prevádzky. Ranná príprava šťavy totiž môže byť rýchla a čistenie odšťavovača ľahké, ak ale odšťavovanie zobudí celý dom, nie je to ideálne. Odporúčame preto kvalitné odšťavovače značky Sana, ktoré sa ľahko udržujú a vďaka vysokej výťažnosti ušetríte na surovinách.

Viac info: www.eujuicers.sk

Exit mobile version