Obľúbené tradičné jedlo, ktoré je nenáročné na suroviny a jednoduché na prípravu. Pusťme sa doň spolu!
Využite zásoby, ktoré máte doma a varte s ľahkosťou od oka 🙂
Potrebujeme:
- zemiaky
- cestoviny (najlepšie fliačky)
- cibuľu
- maslo
- červenú papriku
- trošku kečupu
Postup:
Zemiaky očistíme, nakrájame na malé kocky a dáme variť v osolenej vode domäkka. Cestoviny uvaríme podľa návodu.
Cibuľu si nakrájame a osmažíme na masle. Až bude mať zlatistú farbu, okoreníme ju červenou sladkou mletou paprikou. Následne v jednom veľkom hrnci zmiešame uvarené cestoviny, zemiaky a cibuľu s paprikou.
Pre dochutenie môžete ešte pridať červenú papriku a ak máte radi vláčnejší granadír, tak aj kečup.
Granadírsky pochod chutí najviac správne osolený a podávaný so zaváranými uhorkami.