Granadírsky pochod

Obľúbené tradičné jedlo, ktoré je nenáročné na suroviny a jednoduché na prípravu. Pusťme sa doň spolu!

Využite zásoby, ktoré máte doma a varte s ľahkosťou od oka 🙂

Potrebujeme:

  • zemiaky
  • cestoviny (najlepšie fliačky)
  • cibuľu
  • maslo
  • červenú papriku
  • trošku kečupu

Postup:

Zemiaky očistíme, nakrájame na malé kocky a dáme variť v osolenej vode domäkka. Cestoviny uvaríme podľa návodu.

Cibuľu si nakrájame a osmažíme na masle. Až bude mať zlatistú farbu, okoreníme ju červenou sladkou mletou paprikou. Následne v jednom veľkom hrnci zmiešame uvarené cestoviny, zemiaky a cibuľu s paprikou.

Pre dochutenie môžete ešte pridať červenú papriku a ak máte radi vláčnejší granadír, tak aj kečup.

Granadírsky pochod chutí najviac správne osolený a podávaný so zaváranými uhorkami.

Prečítajte si aj:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *