Kypriaci prášok do pečiva s vínnym kameňom

Prirodzené nakyprenie cesta s Dr.Oetker

Mladý lekárnik Dr. August Oetker začal písať príbeh kypriaceho prášku pred viac ako 100 rokmi. Postupne sa stal spoľahlivým pomocníkom pri príprave nadýchaných koláčov a v našich kuchyniach si našiel svoje nenahraditeľné miesto. Dr.Oetker teraz prináša novinku pre všetkých, ktorí si na prísadách vo svojich koláčoch dajú mimoriadne záležať. Kypriaci prášok do pečiva s vínnym kameňom je vysokokvalitný výrobok pripravený z prírodných surovín a bez obsahu fosfátov. Vďaka nemu budú vaše koláče nielen chutné, ale aj krásne nadýchané.

Maloobchodná odporúčaná cena: 0,27 – 0,29 EUR.

Pečenie z prírodných surovín

In vino veritas alebo Vo víne je pravda, hovorí staré porekadlo. Prirodzenou súčasťou vína je aj vínny kameň, ktorý sa vyzráža, keď je víno skladované pri nízkych teplotách alebo počas prudkej zmeny teploty. Zatiaľ čo vo víne sú kryštáliky vínneho kameňa malou chybičkou krásy, v novom Kypriacom prášku s vínnym kameňom od Dr.Oetker jeho vlastnosti oceníte. Reakcia vínneho kameňa a jedlej sódy totiž spôsobuje prirodzené nakyprenie cesta a vaše koláče budú vďaka nemu rovnako kypré ako po použití štandardného Kypriaceho prášku od Dr.Oetker. Vyvážená receptúra Kypriaceho prášku s vínnym kameňom Dr.Oetker zaistí dokonalé nakyprenie cesta bez fosfátov. Jedno balenie vám vystačí na 500 g múky a jeho vyvážená receptúra vám zabezpečí, že dobroty, ktoré s ním pripravíte, sa určite podaria.

Zdroj: tlačová správa

Prečítajte si aj:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *