Vychutnajte si jarný špeciál – ležiak Richtár Jakub 12% z Hurbanovskej sladovne

Spoločnosť HEINEKEN Slovensko v spolupráci s minipivovarom Richtár Jakub si pripravili pre svojich priaznivcov jarné prekvapenie. Od 10. mája si všetci návštevníci tohto minipivovaru v Bratislave môžu vychutnať špeciálny ležiak Richtár Jakub 12% z Hurbanovskej sladovne.

Jarné mesiace sa nesú v atmosfére návratu na terasy obľúbených podnikov a vychutnávania si dobre vychladeného čapovaného piva. S príchodom novej sezóny si spoločnosť HEINEKEN Slovensko v spolupráci s bratislavským minipivovarom Richtár Jakub pripravila prekvapenie v podobe jarného špeciálu. Minipivovaru venovala 500 kg sladu a ten pre svojich návštevníkov navaril špeciál – ležiak Richtár Jakub 12% z Hurbanovskej sladovne.  Všetci milovníci piva si ho môžu vychutnať v prevádzke Richtár Jakub, ktorý sídli na Moskovskej ulici v Bratislave.

„Ďakujeme spoločnosti HEINEKEN Slovensko, že nám venovala svoj slad a my sme mali možnosť a voľnú ruku v príprave špeciálu, ktorým chceme potešiť všetkých našich zákazníkov. Ležiak Richtár Jakub 12% z Hurbanovskej sladovne má príjemnú, ľahkú chuť a skvelo doplní aj rôzne pivné špeciality,“ uviedol Ján Tribulík, majiteľ minipivovaru Richtár Jakub. „Veľmi sa tešíme, že môžeme úvod sezóny osláviť touto príjemnou spoluprácou s dlhoročným pivovarníkom Jánom Tribulíkom. Výsledkom pivovarníckeho majstrovstva v kombinácii s našim domácim hurbanovským sladom je výnimočný pivný špeciál. Verím, že Richtár Jakub 12% z Hurbanovskej sladovne je predzvesťou úspešnej sezóny, ktorá privedie do HORECA prevádzok množstvo spokojných zákazníkov,“ povedala Helena Windisch, manažérka korporátnych vzťahov HEINEKEN Slovensko.

Richtár Jakub 12% z Hurbanovskej sladovne je nefiltrovaný, nepasterizovaný svetlý ležiak z dielne Jána Tribulíka, ktorý poteší všetkých milovníkov spodne kvasených pív. Pivo má príjemnú arómu, stredne plné telo a vyššiu horkosť na úrovni 35 IBU.

Minipivovar navaril celkovo 350 litrov špeciálu a k dispozícii bude do vypredania zásob.     

Prečítajte si aj:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *