Nová dezertná špecialita od Dr. Oetker – Panna Cotta čokoláda
Talianska klasika v novom čokoládovom prevedení
Milujete Taliansko a ešte viac jeho lahodné dezerty? Panna Cotta medzi nimi rozhodne nemôže chýbať. Tá vie svojou jednoduchou prípravou potešiť každého. Dr. Oetker sa inšpiroval touto výnimočnou pochúťkou a prináša na trh jej nový variant, ktorý vás milo prekvapí bohatou čokoládovou chuťou.
Dezert, čo pohladí zmysly
Jemná smotanová textúra a neodolateľná čokoládová chuť. To sú synonymá novej dezertnej špeciality od Dr. Oetker – Panna Cotta čokoláda. Obsahuje 24% kakaa a 1,8% čokoládových kúskov, ktoré v kombinácii so smotanou a mliekom vytvárajú dokonalý súzvuk chutí. Doprajte sebe, svojej rodine a priateľom mimoriadny gurmánsky zážitok, ktorý vie potešiť tak v letných, ako aj v zimných mesiacoch.
Jednoduchá príprava – skvelý výsledok
Originálna receptúra, prvotriedna kvalita surovín a jednoduchá príprava vás presvedčia o jedinečnosti tejto novej dezertnej špeciality. Na prípravu vám stačí 0,25 l mlieka a 0,25 l smotany na varenie. Postupujete ako pri varení pudingu a na záver ju necháte ešte stuhnúť v chladničke. Následne sa dá ľahko vyklopiť a servírovať podľa talianskeho originálu. Na ozdobenie môžete použiť ovocie výrazných a kontrastných farieb, napríklad červené ríbezle alebo môžete zvoliť niečo exotickejšie ako je karambola.
Odporúčaná maloobchodná cena Panna Cotta čokoláda (70g): 0,79 – 0,89 €