Dezerty a múčne jedláRecepty

Mocca korunka

Prísady:
1 balíček  Créme Olé čokoláda
300 ml mlieka
1 PL instantnej kávy
1 PL horúcej vody
250 ml smotany na šľahanie
1 balíček  Vanilínového cukru Dr.Oetker
1 balíček  Smeta-fixu Dr.Oetker
1 balíček  Polevy tmavej Dr.Oetker
nahrubo nasekané orechy na ozdobu

Príprava:
1. Créme Olé pripravíme podľa návodu na obale. Puding rozdelíme do sklenených pohárov.
2. Na prípravu mocca šľahačky zalejeme instantnú kávu v hrnčeku horúcou vodou a necháme vychladnúť. Smotanu vyšľaháme s vanilínovým cukrom, Smeta-fixom a vychladenou kávou. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko na zdobenie s hviezdicovitým výrezom a bohato ozdobíme puding v pohároch.
3. Dozdobíme polevou rozohriatou podľa návodu na obale a posypeme nahrubo nasekanými orechmi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *