Ryžová kaša – ľahké a teplé raňajky

1 hrnček ryže
4 hrnčeky mandľového mlieka
1 lyžica medu
Džem Relax 100 % z ovocia Čierna ríbezľa
Hrsť nahrubo nasekaných mandlí

(4 porcie)

  1. Ryžu poriadne premyte v horúcej vode.
  2. Následne ju presypte do hrnca s hrubým dnom a zalejte mandľovým mliekom.
  3. Pridajte med a prikryte pokrievkou.
    V bode varu pokrievku trochu odkryte, aby vám mlieko nevykypelo.
  4. Plameň znížte na minimum a varte za občasného miešania 20 –30 minút.
  5. Ak použijete hrniec s tenkým dnom, miešajte častejšie, aby kaša neprihorela.
  6. Kašu prelejte na taniere, pridajte Džem Relax 100 % z ovocia, nasekané mandle a podávajte ešte teplé.

ZDROJ: Recept pre Relax 100 % Čierna ríbezľa pripravili Coolinari.

Ako odmerku použite rovnaký hrnček na ryžu aj mandľové mlieko.

 

Prečítajte si aj:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Notice: Undefined index: viewedExitPopupWP in /nfsmnt/hosting2_2/0/a/0a5631b0-b8b4-4b8d-a46c-6f68b74962f2/nazjedenie.sk/web/wp-content/plugins/exit-popup/exit-popup.php on line 157