Trojka z kuchyne: blogerka Lapkinn

Baby boom, ktorý momentálne zažíva Slovensko, zasiahol aj blogerskú sféru. Príkladom je čerstvá mamička Linda Babušík Adamčíková, ktorá je známa aj ako Lapkinn.

Sympatická Žilinčanka, ktorá pred nástupom na materskú pôsobila aj ako hovorkyňa Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, nám zodpovedala naše klasické 3 otázky. Práve tie sú základom našej rubriky 🙂

Lapkinn patrí jednoznačne medzi fanúšikov skvelej gastronómie, ktorú si rada vychutnáva predovšetkým v košických podnikoch. Počas prísnych preventívnych opatrení vyzývala skrz sociálne siete svojich followerov k tomu, aby nezabudli na svoje obľúbené prevádzky a podporovali ich. Aj to je príkladom toho, ako vie byť komunikácia v online priestore nápomocná a angažovaná. Možno ste vďaka jednej objednávke aj vy zachránili svoju obľúbenú reštauráciu či bar 🙂

Ale vráťme sa už späť k Linde a jej Trojke z kuchyne.

1. Aká je Vaša najobľúbenejšia a najvyužívanejšia surovina v kuchyni?

Moja najobľúbenejšia a najvyužívanejšia surovina v kuchyni je jednoznačne chilli. S manželom milujeme pikantné jedlá, takže neustále používam do jedál chilli papričky, feferóny, skrátka čokoľvek extra pálivé.

View this post on Instagram

⁣ #MimoCasuKorony by som teraz sedela v týchto šatách na košickej Hlavnej ulici a vychutnávala si s najbližšími chutné jedlo v Mondieu. 😌 ⁣ ⁣ #VcaseKorony je to “takmer” rovnaké, len som zmenila centrum Košíc za náš balkón a využila #DonaskaMondieu. 🙈 A veru, pred všetkými veľkonočnými fajnotami mi dobroty z @mondieucafe padli viac ako vhod! 🤤 ⁣ ⁣ Ak by ste si chceli oddýchnuť od varenia a zároveň podporiť lokálny podnik a gastrosegment, tak v stories nájdete link na Mondieu donášku v rámci Košíc a Bratislavy. 😉⁣ ⁣ Btw, ja som dnešnú donášku jedla poňala ako dobrý dôvod povýšiť svoj každodenný outfit v karanténe na špeci styling vhodný na “slávnostný” obed/večeru na našom balkóne. 😅😎⁣ ⁣ #PosliKusDobroty #PodporSvojPodnik #BudeDobre

A post shared by LINDA BABUŠÍK ADAMČÍKOVÁ (@lapkinn) on

2. Bez akej kuchynskej pomôcky by ste si nevedeli predstaviť varenie?

Varenie si neviem predstaviť bez nášho kuchynského robota Eta Gratus. Mala som ho dlho vysnívaného a na Vianoce sa mi tento minisen splnil. Odvtedy ho používam pravidelne v kuchyni pri rôznych receptoch.

3. Spomínate si, že by ste ako dieťa mali voči nejakému jedlu averziu? Pretrváva dodnes?

V detstve som neznášala zeleninu vo všeobecnosti. V súčasnosti na ňu nedám dopustiť a tvorí prevažnú časť môjho jedálnička.

lapkinn

V našej rubrike Trojka z kuchyne sme doposiaľ vyspovedali okem blogerky Lapkinn dámy aj pánov – veríme, že si každý nájde svoju obľúbenú osobnosť, ktorá ho inšpiruje. Ak máte svoj tip, komu by sme mali napísať, napíšte nám ho do komentára alebo na náš Facebook.

Prečítajte si aj:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *