PredjedláReceptySlané pečivo

Jednohubky so sušenými paradajkami

Ak čakáte návštevu a nemáte čas vyvárať, jednohubky sú vždy zaručeným riešením na chutné pohostenie.

Potrebujeme:

3 rožky alebo dlhú bagetu,

3 PL kyslej smotany,

2 strúčiky cesnaku,

5 sušených paradajok,

10-15 lístkov rukoly,

50 g parmezánu,

olivy.

Postup:

Pečivo nakrájame na kolieska a opečieme nasucho na panvici alebo v rúre. Pretlačený cesnak zmiešame so smotanou a touto zmesou potrieme každý kúsok. Posypeme parmezánom, pridáme nadrobno nakrájané sušené paradajky, poskladané lístky rukoly a na vrch dáme polovicu olivy. Nakoniec ich prepichneme špáradlom a jednohubky sú hotové.

Ilustračná foto: pixabay.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *