PR články a tlačové správy

Rýchly a nápaditý dezert od Dr.Oetker

Oh la la! Mousse au Chocolat

Dr_Oetker_Mousse_au_Chocolat_50g_3D_RGBAj vy máte slabosť pre elegantné francúzske dezerty, a navyše tie čokoládové?

Mousse au Chocolat bude potom pre vás tým pravým potešením. Čokoládová

pochúťka vás milo prekvapí nielen svojou textúrou a chuťou pravého kakaa, ale aj

jednoduchou prípravou. Pohlaďte svoje zmysly špecialitou svetových rozmerov –

vyskúšajte čokoládový dezert Mousse au Chocolat.

 

Vplyv medzinárodnej kuchyne

Francúzi, ako odvekí milovníci dobrého jedla a vína,

vedia najlepšie ako potešiť aj tie najvyberanejšie

jazýčky. Mousse au Chocolat je toho pravým

dôkazom. Dr.Oetker sa týmto dezertom inšpiroval

a prináša lahodnú čokoládovú pochúťku bez

palmového tuku s obsahom 20% kakaa a 9%

čokoládových kúskov.

Nepotrebujete zapnúť ani sporák

Ak ste v kuchyni začiatočník alebo pečenie náročných

dezertov nie je vaša parketa, dezert Mousse au

Chocolat je to pravé pre vás. Na jeho prípravu

nepotrebujete žiadne zdĺhavé nákupy potravín či náročný výrobný proces. Stačí, ak obsah

balenia vyšľaháte s 0,15 l vychladeného mlieka, necháte stuhnúť 2 hodiny v chladničke

a dezert môžete podávať.

Tip na servírovanie

Mousse au Chocolat sa vďaka svojej nadýchanej konzistencii dá vyformovať do tvaru

kopčekov, ktoré môžete viaceré servírovať na keramickej doske alebo zvlášť na tanierikoch.

Pre lepší efekt to môžete navyše ozdobiť drobným ovocím alebo exotickou čerešňou

physalis. Spôsobov servírovania je niekoľko, záleží len na vašej fantázii.

Odporúčaná maloobchodná cena Mousse au Chocolat (50g): 0,79 – 0,89€

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *