NezaradenéPR články a tlačové správy

Letné chvíle s Vitisom

Posedenie na terase, výlety, pikniky pri vode, večerné stretnutia v útulných prístreškoch, keď vonkajšia teplota nikoho nenúti zdržiavať sa len v obývačke. Romantické večery pre dvoch, luxus nočného kúpania v záhradnom bazéne. To všetko prinášajú so sebou letné mesiace, keď ľudia akosi spomaľujú a intenzívnejšie vnímajú uvoľnenie i radosť zo stretnutí. Inšpirujte sa našimi letnými tipmi a spríjemníte si tieto chvíle lahodnými vínami Vitis Galéria.

Vitis víno Muller ThurgauJemný Müller Thurgau

Korenistý muškátový buket sa v tomto víne snúbi so žltozelenou farbou a nižším obsahom kyselín. Práve tie sa v každej fľaši postarajú o lahodnú chuť plnú sviežosti, ktorá je veľmi dominantná už u mladých vín. Najlepšie chutí s ľahkým šalátom alebo s grilovanou hydinou.

Vitis víno- Rulandské bieleRulandské biele: to pravé pre gurmánov

Pinot blanc je jedna z najkrajších odrôd bieleho hrozna s jemne žltou až zlatistou farbou. Vyrába sa z neho, už na prvý pohľad výnimočné, Rulandské biele, ktoré v sebe ukrýva veľmi komplexnú chuť a nádych letných kvetín. Práve preto sa hodí k pečenej a grilovanej hydine.

 

Vitis vino ChardonnayChardonnay s nádychom Francúzska

Nižší obsah kyselín a jemný kvetinový buket radia toto víno medzi najvyhľadávanejšie. Odroda Chardonnay sa už oddávna pestovala vo Francúzsku, vďaka čomu sa s ňou spája aj množstvo tradícií. Jednou z nich je konzumovať ho s poctivými syrmi, olivami či ananásom.

Rúžové víno- Frankovka modrá

Ružové pre dámy

Frankovka modrá Rosé – víno ideálne pre dámsku jazdu. Zaujme predovšetkým výraznou chuťou dozrievajúcich čerešní, ktoré prenikajú aj do vône a v konečnom dôsledku tiež farby. Toto víno výborne chutí ku grilovanej zelenine a tapas, prípadne ľahkým typom mäsa.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *