HydinaMäsoRecepty

Kurča z orientu

Potrebujeme:
500 g kuracích rezňov, 100 g orieškov kešu, 4 mladé cibuľky, 2 lyžice sójovej omáčky, 1 lyžica oleja, 1 malá konzerva bambusových výhonkov, 1 červená kapia, kúsok ďumbieru, soľ

Postup:
Na horúcom oleji opražíme čerstvý nastrúhaný ďumbier a nahrubo nakrájané cibuľky. Pridáme mäso pokrájané na rezančeky a za stáleho miešania opekáme. Pokrájané bambusové výhonky a papriku primiešame k mäsu a opekáme. Pokvapkáme sójovou omáčkou, pridáme oriešky kešu nasucho opečené v rúre alebo na panvici, osolíme a podávame s ryžou.

Ilustračné foto: sxc.hu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *