BravčovéMäsoRecepty

Cigánska pečienka

Potrebujeme:

600g krkovičky, 4 lyžice oleja, 4 strúčiky cesnaku, 2 dl mlieka, 1 cibuľa, mleté čierne korenie, horčica, kečup, soľ

Postup:

Najprv si krkovičku vykostíme a následne ju pokrájame na štyri rezne. Naklepeme ich, osolíme, okoreníme, potrieme rozpučeným cesnakom a na niekoľko hodín namočíme do mlieka. Potom rezne z oboch strán opečieme na rozohriatom oleji z každej strany asi štyri minúty a ihneď podávame s horčicou, nadrobno pokrájanou cibuľou, opekanými zemiakmi, či chrenom. Prílohu si môžete zvoliť podľa chuti.

Ilustračné foto: sxc.hu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *