Láska, pocit a emócia na tanieri v Carnevalle
Milovníci špičkovej gastronómie si 8. júna prídu v bratislavskej reštaurácii Carnevalle na svoje. Na pozvanie majiteľa, Pavla Benčíka, príde do známej reštaurácie významný slovenský kuchár, Gabriel Kocák, ktorého výtvory si môžu vychutnávať hostia v jeho reštaurácii Culinarium v Starom Smokovci. Na konte má spoluprácu so špičkami svetovej gastronómie a prácu v reštauráciách ocenených Michelinom. Pre pravých gurmánov pripraví v Carnevalle unikátne menu.
Gabriel Kocák pôsobí v gastronómii už viac ako pätnásť rokov. Svoje skúsenosti zbieral najmä v zahraničí a mal možnosť variť aj v michelinských reštauráciách. Šéfkuchársku čiapku si vyskúšal nielen v luxusnej salzburskej reštaurácii Schloss Aigen ale aj v Grand Hoteli Kempinski High Tatras na Štrbskom Plese. S Vysokými Tatrami zostal spätý aj naďalej, keďže vedie svoju vlastnú reštauráciu Culinarium v Starom Smokovci. „Jedlo – to je láska, pocit a emócia,“ vyjadril sa Gabo Kocák v jednom z rozhovorov pre slovenské médiá.
V rámci jedinečného 5-chodového menu budú mať návštevníci Carnevallu možnosť ochutnať fermentované sivoňa alpského s jarnou cibuľkou, riečne raky s bielou broskyňou, kôprom a tapiokmi, jahňa s ligurčekom ale aj zmrzlinu z kozieho mlieka s čučoriedkami či čokoládu s karamelizovaným medom a octom.