Slede v žemli

Alebo ak chcete – Fischbrötchen patrí medzi obľúbené fastfoodové jedlo v Nemecku. Skúste ho aj vy.

Potrebujete:

slede v oleji,
žemle,
cibuľu,
pár listov šalátu,
prípadne aj dresing podľa chuti.

Postup: 

Žemľu rozkrojte na polovicu tak, aby okraj ostal spojený. Ak však ju však chcete chrumkavú, rozkrojte ju celú a na chvíľu ju opečte na panvici. Spodok natrite vrstvou dresingu (nemusíte), pridajte 1 – 2 listy šalátu, sleďa (môžete aj viac, záleží od veľkosti), na kolieska nakrájanú cibuľu a žemľu zatvorte. Ak chcete, môžete to dochutiť aj chilli omáčkou.

Foto: pixabay.com

 

Prečítajte si aj:


Notice: Undefined index: viewedExitPopupWP in /nfsmnt/hosting2_2/0/a/0a5631b0-b8b4-4b8d-a46c-6f68b74962f2/nazjedenie.sk/web/wp-content/plugins/exit-popup/exit-popup.php on line 157