MagazínTrojka z kuchyne

Tri otázky z kuchyne: Adela Vinczeová

Jedna z top slovenských moderátoriek, alebo dokonca aj rovno najlepšia. Svedčia o tom nielen jej ocenenia (dokopy 16 sošiek OTO, z toho 5 získaných v kategórií Absolútny OTO), ale najmä projekty, ktoré má za sebou. Adela Vinczeová, ktorá sa možno aj vám zaryla do pamäti ako Banášová a máte s jej novým priezviskom problém, je momentálne známa predovšetkým z relácií ako Chartshow či Milujem Slovensko, dokonca sa v poslednej dobe vrátila aj do rádiového éteru.

Okrem toho rozbehla aj Trochu inak – talkshow, kde si Adela Vinczeová pozýva zaujímavých hostí, a s manželom moderátorom Viktorom Vinczem hrávajú divadelnú hru Odchody vlakov. Čo myslíte, stíha popri svojich aktivitách obľúbená moderátorka tráviť čas aj v kuchyni? Zistite to vďaka našim trom tradičným otázkam.

Aká je Vaša najpoužívanejšie a najobľúbenejšia surovina v kuchyni?

Určite sú to vajíčka a nepasterizovaný ovčí kefír. V druhom prípade nejde ani tak o varenie z tejto suroviny, ako o obľubu jej konzumácie a mixovanie si rôznych smoothies z nej. 

Bez akej kuchynskej pomôcky si neviete predstaviť varenie?

Veľmi často pužívam ponorný mixér. Na čokoľvek. Raz si ho požičal švagor a veľmi mi ten jeden deň chýbal.

Mali ste v detstve voči nejakému jedlu averziu? Pretrváva aj dodnes?

Nemám veľmi rada ryby, keď je z nich cítiť rybacinu. Vyrušujú ma aj hrozienka v čomkoľvek. Majú príliš výraznú chuť a odpornú textúru, takže ma vlastne v každom jedle len znervózňujú. Tieto dve menšie averzie mám od detstva. 

Špecifické chute Adely Vinczeovej ste zistili v našej rubrike Trojka z kuchyne – určite si prečítajte ďalšie zaujímavé odpovede osobností, ktorým sme položili rovnaké otázky.

Ak máte svoj tip, koho by sme mali osloviť do našej rubriky, napíšte nám komentár pod článok alebo nám napíšte na našom Facebooku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *