PolievkyRecepty

Frankfurtská polievka

Potrebujeme:
2 lyžice hladkej múky, 1,25 l vody, 1 cibuľa, 1 lyžica oleja, 1 lyžička mletej sladkej papriky, 1 pár párkov, 1/2 kocky mäsového bujónu, štipka mletej pikantnej papriky, štipka mletého čierneho korenia, štipka majoránu, soľ

Postup:
Najprv si cibuľu nakrájame a opražíme ju na rozpálenom oleji, zasypeme múkou a pražíme. Pridáme mletú papriku a zalejeme vodou. polievku potom okoreníme, osolíme, pridáme bujón, na kolieska nakrájané párky a uvaríme. polievku môžeme podávať s chlebom alebo pečivom.

Ilustračné foto: pixabay.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *