Jahodové pokušenie
Prísady:
1 bal Pudingu s jahodovou príchuťou Dr.Oetker
0,5 l mlieka
4 PL cukru
250 g mäkkého tvarohu
1 bal Vanilínového cukru Dr.Oetker
100 g čerstvých jahôd alebo kompótových
Príprava:
1. Puding dobre rozmiešame v 100 ml mlieka. Do zvyšku mlieka (400 ml) pridáme cukor a privedieme do varu. Do vriaceho mlieka pridáme vopred pripravenú a rozmiešanú zmes. Varíme za stáleho miešania asi 1 minútu. Uvarený puding prikryjeme priehľadnou fóliou, aby nevznikla koža a necháme vychladnúť.
2. Tvaroh vymiešame dohladka s vanilínovým cukrom. Do osladeného tvarohu pridáme vychladnutý puding a jahody. Všetko premiešame a naplníme do sklenených pohárov. Ozdobíme ovocím.