NápojeRecepty

Jesenné bowle

Na desať porcií potrebujeme:
200 g hrozna, 200 g hrušiek, 200 g jabĺk, 2 dl citrónového sirupu, 1 dl rumu, 1 l bieleho vína, 1 fľaša šumivého vína, 0,5 l sódovky, cukrový sirup

Postup:
Ovocie umyjeme, hrozno oberieme, ostatné ovocie ošúpeme a pokrájame na kocky. Všetko dáme do misky, pridáme sirup a na dve hodiny dáme do chladničky. Pred podávaním dáme nádobu s bowle so misy s ľadom, prilejeme ostatné nápoje, premiešame, dochutíme sirupom a podávame. Pre deti a mládež, môžeme pripraviť bowle, kde namiesto alkoholu a vín použijeme rôzne mušty.

Ilustračné foto: sxc.hu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *