Losos so soba rezancami
Potrebujeme:
lososa
citrón
čierne korenie
soľ
červenú papriku
soba rezance
jarnú cibuľku
2PL sójovej omáčky light
2PL vínneho ryžového octu
2PL sezamového oleja
1PL medu
čierny sezam
Postup:
Lososa vysušíme a pokvapkáme citrónom, pridáme čierne korenie, soľ a červenú papriku a dáme na kontaktný gril alebo panvicu. Zo sójovej omáčky, vínneho ryžového octu, sezamového oleja a medu si urobíme marinádu. Soba rezance uvaríme podľa návodu. Hotové cestoviny dáme vymáčať v marináde, uložíme na tanier, posypeme sezamom a nakrájanou jarnou cibuľkou. Podávame s grilovaným lososom.
Množstvo marinády je na celý balík rezancov.
Dobrú chuť k obedu Vám praje Fittcouture.
Pozrite si Fittcouture na Facebooku