BravčovéMäsoRecepty

Obtočené klobásky s cesnakovou omáčkou

Obdobie letných grilovačiek už začalo. Pripravte svojim kamarátom a hosťom klobásky, aké ešte nejedli.

Potrebujeme:

5 klobások na grilovanie,

5 tenkých plátkov slaniny,

50 g tvrdého syru.

Omáčka:

4 strúčiky cesnaku,

2 PL horčice,

1 ČL medu,

kôra z 1 citrónu,

mletá červená paprika.

Postup:

Klobásky pozdĺžne rozrežeme a medzi polovice vložíme syr nastrúhaný na hrubšie rezance. Klobásky spojíme, obtočíme slaninou, upevníme špáradlami a môžeme grilovať. Medzitým si pripravíme omáčku. Zmiešame horčicu, med, pretlačený cesnak, citrónovú kôru a červenú papriku podľa chuti. Dobre premiešame a už len čakáme, kým budú klobásky hotové.

Ilustračná foto: pixabay.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *