Strava na festivale stojí zato!
Leto je v plnom prúde a najväčší slovenský festival Pohoda je už za nami. Aj jeho 23. ročník dokázal, že na svoje si prídu nielen hudobní nadšenci, ale aj gastroturisti. Čakalo ich viacero gastrozón a široký výber kuchýň.
Food trucky
Už dávno neplatí, že na festivale vás čakajú len mastné langoše, klobása a hranolky. V súčasnosti možnosť prezentovať svoju kuchyňu využívajú obľúbené food trucky, ktoré prinášajú fast foodové jedlá v kvalitnejšej podobe.

Obedové menu
Zároveň môžete na festivaloch nájsť medzinárodné kuchyne, ktoré by ste si pokojne dali aj ako obedové menu v práci. Od talianskej pizze, cez mexické burritá až po thajskú a indickú kuchyňu.
Slovenská klasika

Samostatnú kategóriu tvoria slovenské špeciality. Veľkú renesanciu zažívajú klasické parené buchty. V prívesoch na kolesách nájdete aj bryndzové pirohy, strapačky či slovenskú pizzu – podpecník.
Pre všetkých
Veľkým plusom festivalového stravovania je aj to, že na festivale sa najedia vegetariáni, vegáni, bezlepkáči aj bezlaktózoví. Na výber máte aj pečivo, ovocie a rôzne sladké maličkosti.
Hudobný festival sa preto pokojne môže zmeniť aj na gurmánsky festival. Prajeme dobrú chuť a krásne letné zážitky!