Tri otázky z kuchyne: spevák Tomáš Bezdeda
Pamätáte si ešte tohto džentlmena? Nechajte si osviežiť pamäť. Tomáš Bezdeda je slovenskou prvou bronzovou Superstar. Aj keď je už 15 rokov po tejto súťaži, Tomáš sa spevu nevzdal a naďalej koncertuje po celom Slovensku.
Nás však zaujímalo, ako sa mu popri spievaní darí v kuchyni. Tomáš sa nám sám priznal, že vareniu veľmi neholduje. Čo ho však najviac baví je príprava raňajok, pri ktorých strávi v kuchyni najviac svojho času. Čo má najradšej a čo naopak nemusí?
Aká je Vaša najobľúbenejšia a najvyužívanejšia surovina v kuchyni?
Na raňajky milujem vajíčka, či už namäkko, alebo ham&eggs alebo praženica, ale aj ovsené vločky, ako hovorím, tu ešte stále nie sme pri varení, ale som úprimný.
Bez akej kuchynskej pomôcky by ste si nevedeli predstaviť varenie?
No, tak ak mám zostať pri raňajkách, tak asi bez „stopiek”, aby som si mohol stopnúť vajíčka namäkko, teda presne 4 minúty ?
Spomínate si, že by ste ako dieťa mali voči nejakému jedlu averziu? Pretrváva dodnes?
Istý čas som mal veľký problém zjesť hovädzí vývar. Ako dieťa som bol neposedný a raz, keď som bol chorý, tuším na angínu vylial som si polievku omylom na hlavu. Pri jedení som sa neustále metal a neviem, či som ju aj nevdýchol nosom a mal som ju naozaj všade ? Tak nejako som dostal na ňu veľkú averziu. Viem, je to zvláštne, ale stalo sa to ?♂️
V dnešnej časti našej rubriky Trojka z kuchyne nám odpovedal slovenský spevák Tomáš Bezdeda. Ak vás zaujímajú odpovede ďalších známych Slovákov, pozrite si našu rubriku Trojka z kuchyne.
Ak máte svoj tip, koho by sme mali osloviť, napíšte nám ho do komentára alebo na náš Facebook.