Tuniak v sezame

Potrebujeme:

600 g čerstvého tuniaka,
100 g farebného sezamu,
1 citrón,
soľ,
mleté čierne korenie,
olivový olej,
bylinky podľa chuti.

Postup:

Tuniaka nakrájame, osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Obalíme v sezame a popritláčame tak, aby sezam neopadal. Opatrne položíme na rozohriatu panvicu s troškou oleja a zľahka opekáme z oboch strán.  Dávame pozor, aby sa sezam nepripálil. Tuniaka nakrájame na menšie kúsky, naaranžujeme na tanier a posypeme bylinkami podľa chuti. Podávame so zemiakmi, dusenou zeleninou alebo bagetkou.

Foto: pixabay.com

 

Prečítajte si aj:


Notice: Undefined index: viewedExitPopupWP in /nfsmnt/hosting2_2/0/a/0a5631b0-b8b4-4b8d-a46c-6f68b74962f2/nazjedenie.sk/web/wp-content/plugins/exit-popup/exit-popup.php on line 157