Chalupárska omeleta

Potrebujeme:

3 vajcia,
3-4 PL mlieka,
3 hríby (alebo iné huby),
4 plátky slaniny,
pažítku,
olej,
mleté čierne korenie,
soľ.

Postup:

Huby nakrájame na malé kocky a popražíme ich na oleji. Pridáme rozšľahané vajcia s mliekom, ochutíme soľou a korením a premiešame. Pridáme nakrájanú pažítku, plátky slaninky a opekáme na panvici. Omeletu buď zohneme napoly alebo otočíme a chvíľu dopekáme aj druhú stranu. Podávame s pečivom, prípadne aj s kečupom.

Ilustračná foto: pixabay.com

 

 

Prečítajte si aj:


Notice: Undefined index: viewedExitPopupWP in /nfsmnt/hosting2_2/6/d/6d55a6e4-3c96-4ea2-b901-230fea5d9850/nazjedenie.sk/web/wp-content/plugins/exit-popup/exit-popup.php on line 157