Kuracia nátierka

Potrebujeme:

1 kus kuracích pŕs,
1 cibuľa,
1 malé maslo,
1 PL horčice,
3 PL majonézy,
soľ,
čierne mleté korenie.

Postup:

Kuracie mäso uvaríme v osolenej vode. Keď trochu vychladne, pokrájame ho na drobné kúsky. Rovnako nakrájame aj cibuľu. Do vyššej misky dáme zmäknuté maslo, pridáme majonézu, horčicu, časť nakrájaného mäsa a rozšľaháme. Po čase pridáme zvyšok mäsa, cibuľu, trochu soli a korenia a opäť šľaháme. Nátierku odložíme na pár minút do chladničky. Podávame s chrumkavými bagetkami alebo žemličkami.

Foto: autor

Prečítajte si aj:

One thought on “Kuracia nátierka

  • 11. marca 2016 at 15:35
    Permalink

    Náhodou recept na drožďovú nátierku? Robili ju dcére v škôlke, odvtedy zháňam presný pomer surovín.

    Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *