Top

Letné drinky – rýchle, svieže, jednoduché

Miešané drinky sú v horúcom letnom počasí ideálnou voľbou. Máme pre vás niekoľko tipov na jednoduché a osviežujúce drinky, ktoré si zvládnete pripraviť aj v pohodlí domova.     

 

miešaný drink

KB Hruška & Broskyňa

5 cl  Karpatské KB Hruška

10 cl broskyňový džús

4 x lístok medovky, ľad

 

Postup

Karpatské KB Hruška, džús a medovku dáme do servírovacieho skla, pridáme ľad a premiešame pomocou dlhej lyžice. Ozdobíme stromčekom medovky.

Aromatika

Aróma broskýň je v harmónii s chuťou hrušky, v závere s bylinkovým podtónom medovky.

Chuť

Nasladlá chuť broskýň vo forme šťavy vytvára, v kombinácii s Karpatským KB Hruška, jemnú, no príjemnú horkosť.

 

KB Hruška & Jablko

5 cl Karpatské KB Hruška

10 cl jablkový džús /cloudy (nefiltrovaný)

4 x lístok medovky, plátky jablka, ľad

 

Postup

Karpatské KB Hruška, džús a medovku dáme do servírovacieho skla, pridáme ľad a premiešame pomocou dlhej lyžice. Ozdobíme dvomi plátkami jablka.

Aromatika

Svieža, jablková, v závere s plnou arómou Karpatského KB Hruška.

Chuť

Osviežujúca, vyvážená, ľahká. Ovocná chuť jabĺk je dominantná.

 

 

 

KB Škorica & Hruška

5 cl Karpatské KB Škorica Klinček

10 cl hruškový džús

3 x lístok bazalky, celá škorica, ľad

 

Postup

Karpatské KB škorica a klinček, džús a bazalku dáme do servírovacieho skla, pridáme ľad a premiešame pomocou dlhej lyžice. Ozdobíme lístkom bazalky a celou škoricou.

Aromatika

Plná, s jemným bylinným dotykom bazalky. V závere korenistá.

Chuť

Plná, korenistá v harmónii s hruškovou chuťou džúsu.

 

KB Škorica & Hrozno

5 cl Karpatské KB Škorica Klinček

10 cl Vinea červená

1 x plátok pomaranča, celá škorica, ľad

 

Postup

Karpatské KB škorica a klinček a džús dáme do servírovacieho skla, pridáme ľad a premiešame pomocou dlhej lyžice. Pridáme do vnútra pohára pomarančový plátok a ozdobíme celou škoricou.

Aromatika

Výrazná, hroznová aróma s korenistým záverom.

Chuť

Osviežujúca a plná hroznová chuť, zvýraznená korenistou chuťou škorice a klinčeka.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *