BravčovéHovädzieMäsoRecepty

Mäsové žemle

Postačí mleté mäsko, základné suroviny a dobrota je hotová.

Potrebujeme:

500 g mletého mäsa,

1 menšia cibuľa,

1 strúčik cesnaku,

3 PL kečupu,

1 PL horčice,

1 dl vody,

soľ,

korenie,

žemle alebo bagetky.

 

Postup:

Cibuľu nakrájame a podusíme na nej mleté mäso. Pridáme pretlačený cesnak, horčicu a kečup podľa chuti, osolíme a okoreníme. Dusíme približne 20 minút. Žemle alebo bagetky rozrežeme a naplníme mäsovou zmesou. Kto chce, môže dať na mäso aj strúhaný syr.

Ilustračná foto: pixabay.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *