CestovinyRecepty

Penne All´Arrabbiata

Obľúbený pálivý recept, ktorý musíte vyskúšať.

Na 4 porcie potrebujeme:

400 g penne

300 g paradajkového pretlaku

1 pl kečupu

1 strúčik cesnaku

2 pl olivového oleja

1 červená chilli paprička

40 g parmezánu

80 g čiernych olív

Na dochutenie: soľ, petržlenová vňať,

Postup:

Penne uvaríme al dente, zlejeme a necháme odkvapkať.

V mixéri zmiešame paradajkový pretlak, kečup, cesnak a olivový olej na jemnú omáčku. Dochutíme.

Chilli papričku nakrájame na drobno a pridáme ju do omáčky.

Penne vysypeme do misky, pridáme olivy a omáčku a poriadne premiešame.

Podávame posypané parmezánom a petržlenovou vňaťou.

Ilustračné foto: pixabay.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *