Plnený patizón
Toto jednoducho musíte vyskúšať. Chuťovo je to výborné!
Potrebujeme:
1 stredne veľký patizón,
1 kuracie prso,
1 cibuľu,
1 strúčik cesnaku,
1 vajíčko,
2 PL strúhaného syra light,
olivový olej,
čierne mleté korenie,
soľ.
Postup:
Patizón zhora odkrojíme, aby sme ho mohli vydlabať. Vnútro si odložíme a do patizóna nalejeme horúcu vodu a 2 minúty necháme odstáť. Potom vodu vylejeme. Na olivovom oleji si opražíme nakrájanú cibuľu a cesnak, neskôr pridáme vnútro patizónu a necháme chvíľku podusiť. Pridáme kuracie mäso, vajíčko, trochu syra, korenie a soľ. Touto plnkou naplníme patizón a vrch posypeme syrom. Dáme piecť na 35-45 minút na 200 stupňov.
Dobrú chuť Vám praje Fittcouture.
Pozrite si Fittcouture na Facebooku