Fittcouture

Pikantný steak s cesnakom

Potrebujeme:

hovädzí steak z roštenky,
olivový olej,
pálivú červenú papriku,
cesnakovú pastu,
čierne korenie,
chilli omáčku,
soľ,
rozmarín,
strúčiky cesnaku.

Postup:

Mäso dáme deň vopred do marinády, ktorá pozostáva z olivového oleja, červenej papriky, cesnakovej pasty, čierneho korenia, trošku chilli omáčky, soli a rozmarínu. Mäso vyberieme z marinády a opečieme na panvici z každej strany 3-5 minút, záleží na tom, aké mäso preferujeme. Popri mäse si opečieme aj cesnak. Na panvicu netreba dávať olej, keďže bol použitý v marináde. Podávame so zemiakmi.

Dobrú chuť Vám praje Fittcouture.

Pozrite si Fittcouture na Facebooku

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *