HydinaMäsoRecepty

Jánošíkovské kurča

Potrebujeme:
4 kúsky kuracích pŕs, 50g oleja, 150g údenej slaniny, 4 vajcia, 50g masla, kečup, soľ

Postup:
Kuracie prsia vykostíme, umyjeme a rozkrojíme na 4 porcie. Trocha ich naklepeme, osolíme a na horúcom oleji opečieme spolu so slaninou nakrájanou na pásiky. Opečené mäso aj so slaninou preložíme na teplú misu. Potom na zvyšnej masti ktorá ostala na panvici opečieme vajcia na spôsob volského oka. Na každú porciu kurčaťa dáme 1 volské oko a polejeme roztopeným maslom. Podávame so zemiakmi alebo hranolčekmi a s kečupom.

Ilustračné foto: pixabay.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *