HubyRecepty

Šampiňóny na grile

Máte radi grilovačku? Pripravte si tentokrát aj šampiňóny.

Potrebujeme:

väčšie šampiňóny,
maslo,
tvrdý syr (gouda),
plátky anglickej slaninky.

Postup:

Šampiňóny umyjeme v studenej vode, osušíme, nožičky odlomíme a vrchnú šupku z klobúčikov odstránime. Pripravíme si alobal, na ktorý poukladáme huby klobúkom dolu. Na každý kúsok dáme trošku masla, hrubší plátok syra a všetko obalíme plátkom slaniny. Nožičky nakrájame na menšie kúsky a pridáme ich do medzier medzi huby. Alobal uzavrieme a grilujeme nad uhlíkmi cca 10 minút.

Tip: Vegetariáni slaninku nepridávajú.

Ilustračná foto: pixabay.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *