ČlánkyMagazínPomocníci do kuchyne

Chrumkavá pizza ako z talianskej kamennej pece

Pizza. Tá lahodná chrumkavá chuť, ktorú vykúzli každý dobrý kuchár v pizzérií… Ale ako je možné, že pizza, ktorú si robíme doma, sa nedá ani porovnať s chuťou v pravej pizzérii?

Ak máte z času na čas chuť na pizzu a tá, ktorú si pripravíte doma v rúre, vám nechutí, nemusíte hneď volať donášku. Vyskúšajte domácu pizza piecku. A dokonca nemusíte ani dlho čakať. Mrazená pizza je hotová za 4 minúty a pripravená zo surového, domáceho cesta a s vlastnými prísadami sa upečie za 5 minút. Vďaka tomuto šikovnému vynálezu na domáce použitie je lahodná chuť domácej pizze totožná s pizzou robenou v kamenných peciach z Talianska, keďže taký istý kameň, ktorý dokáže rovnomerne rozložiť teplotu a absorbovať vlhkosť, je použitý aj v pizza piecke. Šetrí energiu v porovnaní s bežnými pecami a je ideálna aj na prípravu iných jedál. Vďaka svojmu príťažlivému vzhľadu slúži aj ako doplnok do kuchyne. Predstavte si tú vôňu a chuť! Čo viac si môžete priať?

Milé dámy, nebojte sa, priateľ alebo manžel nebude mať nič proti tomu, že ste zasa niečo kúpili. Ak ochutná pravú taliansku pizzu, pripravenú priamo vo vašej kuchyni, hneď zabudne na všetky námietky. A verte, či nie, manipulácia je veľmi jednoduchá, takže lahodné jedlá dokáže vykúzliť každý. Pozrite si širokú ponuku pizza piecok od G3Ferrari.

PR článok

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *