Ruské vajcia

Potrebujeme:
200 g menších zemiakov, 80 g kyslých uhoriek, 40 g sterilizovaného hrášku, 40 g varenej mrkvy, 10 g cibule, 2 vajcia, 1 kyslé jablko, majonéza

Postup:
Najprv zemiaky uvarené v šupke ošúpeme a pokrájame nadrobno. Nakrájame aj uhorky, hrášok, mrkvu, cibuľu, jablko a všetko primiešame k zemiakom. Pridáme dve tretiny majonézy, smotanu a dôkladne zamiešame. Hotový šalát dáme na misu, naň poukladáme uvarené vajcia na tvrdo prekrojené po dĺžke napoly, polejeme ich zvyšnou majonézou a dozdobíme kyslou uhorkou.

Ilustračné foto: sxc.hu

Prečítajte si aj:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *