BravčovéMäsoReceptyZelenina

Tekvicové tajomstvo

Potrebujeme:
500g tekvice, 400g bravčového mäsa, 300g rajčiakov, 4 zelené papriky, 2 vajcia, 30g cibule, 50g tuku, soľ, mleté čierne korenie

Postup:
Nadrobno posekáme cibuľu ktorú opražíme na tuku, pridáme na kocky nakrájané umyté mäso, osolíme, okoreníme a necháme podusiť. Po 20 minútach pridáme k mäsu na rezance postrúhanú tekvicu, na kolieska pokrájané rajčiaky, pokrájanú zelenú papriku a všetko spolu dusíme až do zmäknutia. Zvyšnú vodu ešte dusením odparíme a primiešame rozšľahané vajcia. Podávame so zemiakmi.

Ilustračná foto

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *