HubyRecepty

Huby zapečené s mrkvou

Potrebujeme:

250 g čerstvých húb,
1 lyžica masla,
2 mrkvy,
50 g anglickej slaniny,
2 cibule,
2 strúčiky cesnaku,
200 ml smotany,
2 vajcia,
soľ,
mleté čierne korenie,
maslo na potretie a strúhanka na vysypanie misy.

Postup:

Najprv na masle podusíme huby, pokrájanú mrkvu a všetko osolíme a okoreníme. Nakrájanú slaninu uškvaríme a opečieme na nej nahrubo nakrájanú cibuľu a rozpučený cesnak. Pridáme k hubám s mrkvou a premiešame. Zmes potom dáme do vymastenej a strúhankou vysypanej zapekacej misy. Zalejeme smotanou a rozšľahanými vajcami a zapečieme. Podávať môžeme so zeleninovým šalátom.

Ilustračné foto: pixabay.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *