HovädzieMäsoRecepty

Sviečkové rezy zo stredomoria

Potrebujeme:
80 g čerstvých húb, 8 rezov z hovädzej sviečkovice, 6 zelených olív, 3 lyžice pikantného kečupu, 2 lyžice oleja, 2 stredne veľké paradajky, 1 stredne veľká cibuľa, 1 stredne veľká paprika, soľ, drvené čierne korenie, hladká múka

Postup:
Rezy jemne naklepeme, osolíme, okoreníme a poprášime múkou. Na oleji ich z oboch strán prudko opečieme, teplotu znížime, pridáme na pásiky nakrájanú cibuľu, opražíme, doplníme nakrájanými paradajkami, paprikou, hubami, olivami a chvíľu opražíme. Na tanieri mäso ozdobíme nakrájanou zeleninovohubovou zmesou a podávame s varenými alebo opekanými zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Ilustračné foto: sxc.hu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *