HovädzieMäsoReceptyZelenina

Plnené paradajky

Potrebujeme:
200 g teľacieho mäsa, 8 paradajok, 3 žemle, 1 lyžica masla, 0,5 dl mlieka, olej na vymastenie, petržlenová vňať, soľ, voda

Postup:
Najprv si mäso uvaríme, pomelieme, osolíme a zmiešame s pokrájanou žemľou namočenou v mlieku, s maslom a posekanou petržlenovou vňaťou. Potom si vydlabeme paradajky a naplníme ich pripravenou mäsovou plnkou, uložíme ich na vymastený pekáč, podlejeme vodou, pridáme vydlabané vnútro paradajok a pomaly udusíme. Môžeme podávať so zemiakovou kašou.

Ilustračné foto: sxc.hu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *