Pikantné lečo s klobáskou

Klasické lečo určite poznáte. Toto rýchle zeleninové jedlo sa však dá dochutiť rôznymi ďalšími ingredienciami. Aj mäskom.

Potrebujeme:

2 veľké papriky,

4 veľké paradajky,

1 veľká cibuľa,

1 čili paprička,

1 vajce,

1 údená (pikantná) klobáska,

olej,

čierne mleté korenie,

soľ.

Postup:

Cibuľu nakrájame a popražíme na oleji. Pridáme nakrájanú papriku, čili papričku a o 5-10 minút aj paradajky. Klobásku narežeme na malé kocky a pridáme do hrnca. Dusíme, kým paprika nebude mäkká. Lečo osolíme, okoreníme a nakoniec pridáme vajíčko. Premiešame a po minúte vypneme.

Ilustračné foto: pixabay.com

Prečítajte si aj:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *