BravčovéHovädzieHubyMäsoRecepty

Hubová fašírka

Potrebujeme:
200 g čerstvých húb, 200 g mletého bravčového mäsa, 200 g mletého hovädzieho mäsa, 1 lyžica masla, 1 vajce, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, strúhanka na zahustenie, maslo na potretie pekáča a na praženie

Postup:
Najprv si huby nasakáme na drobné kúsky a opražíme ich na masle. Následne ich osolíme, okoreníme a necháme dusiť kým nezmäknú. Po vychladnutí huby premiešame s mäsom, vajcom a pokrájanou petržlenovou vňaťou. Plech si vymastíme maslom a sformujeme v ňom podlhovastú fašírku. Pečieme dozlatista. Podávať môžeme so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

Ilustračné foto: sxc.hu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *